Steun de Sterrenwacht

De ruimte waar de sterrenwacht zich bevindt, wordt beschikbaar gesteld door Natuurmonumenten. Wij zijn hen hiervoor zeer dankbaar, want zonder deze faciliteit zou er geen permanente sterrenwacht in het Gooi mogelijk zijn.

De inrichting en de exploitatie van de sterrenwacht wordt verzorgd door de vrijwilligers van KNVWS Gooi en Vechtstreek. Ook een belangrijk deel van de contributie die de leden van KNVWS Gooi en Vechtstreek betalen ondersteunt de publieksactiviteiten van de sterrenwacht. Maar de inrichting van de sterrenwacht zou niet mogelijk zijn geweest zonder financiële bijdragen van partners, sponsors en donateurs.

Wij zoeken nog steeds personen, bedrijven of andere organisaties die ons financieel willen steunen. Alle bijdragen worden gebruikt voor de inrichting en het onderhoud van de sterrenwacht, zodat wij de bewoners, bezoekers en scholen uit de regio Gooi en de Vechtstreek kunnen laten genieten van de wonderen van de sterrenhemel.

Word lid van de vereniging en de sterrenwacht

Lid worden van de vereniging heeft vele voordelen. U heeft gratis toegang tot de lezingen en de ledenactiviteiten en u krijgt korting op overige publieksactiviteiten. Het lidmaatschap van KNVWS Gooi en Vechtstreek en de Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek kost € 25 per jaar. Er is ook een gezins- en een jeugdlidmaatschap. Meer informatie hierover en een aanmeldingsformulier vindt u hier.

 

Word (bedrijfs-)sponsor

Voor bedrijven en organisaties die de sterrenwacht financieel willen steunen, hebben we speciale sponsorpakketten samengesteld. Sponsors worden met hun logo vermeld op onze website en eventueel ook in het gebouw van de sterrenwacht. Bovendien kunnen er besloten activiteiten georganiseerd worden voor een sponsor en haar medewerkers of klanten. Sponsorpakketten zijn beschikbaar vanaf € 250 per jaar.

Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden voor bedrijven? Vul dan het informatieformulier in en wij vertellen u graag over alle mogelijkheden.

 

ANBI status

KNVWS Gooi en Vechtstreek / Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek is door de Belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen nut beogende instelling). Hierdoor kunnen giften, onder bepaalde voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Comments are closed.