Ledenactiviteiten


Inloopavonden voor leden

weerstationOnze leden/vrijwilligers zijn de motor achter vele van onze activiteiten voor het publiek zoals de sterrenkijkavonden en zonnekijkdagen. Dit vraagt veel handen en nieuwe deelnemers zijn welkom! Onze actieve leden mogen gebruikmaken van de sterrenwacht ook buiten de normale openingstijden voor het publiek. Hiervoor zijn er speciale inloopavonden op verschillende woensdagen door het seizoen. Tijdens deze avonden wordt o.a. tijd besteed aan het uitwisselen van kennis over diverse praktische onderwerpen.


Theoretische Sterrenkunde

De Theoretische Sterrenkundegroep is even met pauze maar wordt zo gauw mogelijk weer opgestart. De leden houden zich bezig met het verdiepen van hun kennis van verschillende aspecten van de sterrenkunde. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe startdatum van de groep? Laat het ons weten!

 

 


Astroclub voor Jongeren

Wanneer er vodoende belangstelling voor is, willen wij ook de Astroclub voor jongeren weer opstarten. Om dit goed vorm te geven vinden wij het leuk als jongens en meisjes van 8 – 17 jaar met mogelijke belangstelling voor zo’n groep ons dat alvast laten weten. Wij houden jullie dan op de hoogte van onze plannen!

 


 Edu-groep

schoolEr is ook een groep bezig met de vormgeving van onze cursussen en presentaties: de Edu-groep. Vindt u het leuk om hiermee te helpen? Laat het ons weten!

 

Comments are closed.