Ledenactiviteiten

Leden kunnen gratis deelnemen aan één of meer themagroepen zoals de Praktische Sterrenkunde groep en de Theoretische Sterrenkunde themagroep.


Praktische Sterrenkunde

De Werkgroep vergaderingmensen van de Praktische Sterrenkundegroep zijn de motor achter vele van onze activiteiten voor het publiek zoals de sterrenkijkavonden en zonnekijkdagen. Dit vraagt vele handen en nieuwe deelnemers zijn welkom! Daarnaast wordt tijd besteed aan het uitwisselen van kennis over diverse praktische onderwerpen.


Theoretische Sterrenkunde

Deboekentafelsm Theoretische Sterrenkundegroep is even met pauze maar wordt weer opgestart na opening van de sterrenwacht. De leden houden zich bezig met het verdiepen van hun kennis van verschillende aspecten van de sterrenkunde. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe startdatum van de groep? Laat ons weten!


Astroclub voor Jongeren

20120409_untitled-IMG_2902Na het openen van de Sterrenwacht willen wij ook de Astroclub voor jongeren weer opstarten. Om dit goed vorm te geven vinden wij het leuk als jongens en meisjes van 8 – 17 jaar met mogelijke belangstelling voor zo’n groep ons dat alvast laten weten. Wij houden jullie dan op de hoogte van onze plannen!


 Edu-groep

Voor scholenEr is ook een groep bezig met de vormgeving van onze cursussen en presentaties: de Edu-groep. Vindt u het leuk om hiermee te helpen? Laat ons weten!

Comments are closed