ANBI Status

KNVWS Gooi en Vechtstreek/Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek is door de Belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen nut beogende instellingen). Hierdoor kunnen giften, onder bepaalde voorwaarden, worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Wij zijn te vinden in de lijst van ANBI instellingen op belastingdienst.nl onder onze volledige naam “KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING VOOR WEER- EN STERRENKUNDE GOOI EN VECHTSTREEK”

Om aangemerkt te worden als ANBI moeten wij o.a. voldoen aan een aantal publicatie-eisen, waaronder een jaarverslag en beleidsplan. Hieronder vind u de relevante informatie.

Naam: Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde Gooi en Vechtstreek

RSIN nummer: 806898495

Post- en bezoekadres: Noordereinde 54E, 1243 JJ ‘s-Graveland

Email: info@sterrenwacht-gv.nl

Doelstelling: Het doel van de vereniging is de behartiging van het algemeen belang met het beoefenen en het verbreiden van de weer- en sterrenkunde in populair wetenschappelijke zin in de regio Gooi en Vechtstreek en omstreken.

 

Beloningsbeleid: Het bestuur ontvangt voor haar werkzaamheden geen vergoeding.

Hoofdlijnen beleidsplan: De vereniging geeft invulling aan haar doelstelling door het exploiteren van een publiekssterrenwacht en het organiseren van lezingen, cursussen en workshops.

Actueel Beleids- en Activiteitenplan: Beleid Activiteiten 2019-2021 (PDF 300KB)

Actueel Jaarverslag: Jaarverslag 2021 (PDF 268KB)

Standaardformulier publicatieplicht ANBI: KNVWS Gooi- en Vechtstreek 2020 (PDF 285KB)

Privacyverklaring KNVWS Gooi en Vechtstreek/Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek

Comments are closed.