Contact

Vanaf 25 februari worden de Corona maatregelen versoepeld. Er zijn hierdoor additionele plaatsen nu beschikbaar voor de resterende kijkavonden en voor de lezingen in de Eekhoornzaal.

Sterrenwacht Gooi en Vechtstreek van KNVWS  Gooi en Vechtstreek

Alle openbare activiteiten van KNVWS Gooi en Vechtstreek zoals lezingensterrenkijkavonden en zonnekijkdagen worden gehouden in en om de sterrenwacht op het terrein van Natuurmonumenten in ’s-Graveland (boven restaurant Brambergen). Of in het hoofdgebouw van het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

Bezoekadres:

Noordereinde 54E
1243JJ ‘s-Graveland

Parkeren

Er is een grote parkeerruimte tegenover de Sterrenwacht en bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Vanaf 1 februari 2022  vraagt Natuurmonumenten een parkeerbijdrage van alle niet-leden van Natuurmonumenten inclusief leden van de Sterrenwacht die geen lid zijn van Natuurmonumenten zelf. Voor leden van Natuurmonumenten is parkeren gratis. Als u lid bent van Natuurmonumenten kunt u de Q-code op uw ledenpas gebruiken om de slagboom te openen. Vergeet niet uw ledenpas mee te nemen! Voor anderen zijn de kosten €1,75 per uur met een maximum van €7 per dag.

 

Heeft u een vraag op opmerking over onze activiteiten?

Wij horen graag van u!

 

Comments are closed.